Stap 1: De offerte
Wij komen langs voor een eerste kennismaking. Terwijl we rondgaan in het pand, luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Zo weten we welke spullen we zeker moeten laten staan en hoe snel alles leeg moet zijn.
Wanneer we een volledig zicht hebben op het werk, kunnen wij meteen een prijs zeggen.

Een prijs?

Terwijl wij rondgaan in een pand, stellen wij ons twee vragen:
‘Hoeveel kost het ons om het pand leeg te maken?’ (werkuren, container, ladderlift,… )
‘Welke spullen kunnen wij nog verkopen?’
Deze laatste vraag is voor onze klanten het belangrijkst, want hoe meer wij nog kunnen verkopen, hoe lager het bedrag op de offerte zal zijn.

We sturen de offerte ook nog per mail of post naar een afgesproken adres zodat onze afspraken ook op papier staan.


Stap 2: Het werk
Van zodra de offerte ondertekend is en wij een sleutel hebben van een pand, kunnen wij starten. We proberen altijd van boven naar beneden te werken. De zolder van het huis is dus het eerst opgeruimd en borstelschoon. Wanneer onze klanten tussendoor komen kijken, geeft dat meestal al een heel goed idee van hoe we het hele pand zullen achterlaten.

Stap 3: Waar wij fier op zijn!
Wanneer we bijna klaar zijn, geven we een seintje aan onze klanten. We gaan graag samen met hen een laatste keer rond om het resultaat te tonen.

Stap 4: De factuur
Tot nu toe heeft onze klant geen voorschot betaald en heeft die ook geen tussentijdse rekeningen gekregen. We hebben ons werk gedaan zoals afgesproken en dat hebben we onze klant al laten zien.
Wanneer we de sleutel van het pand teruggeven, rijden wij naar huis en laten we de boekhouding weten dat de factuur* verzonden mag worden. Betalen gebeurt altijd via overschrijving en nooit cash.

Benieuwd?
Neem snel contact op en wij regelen een afspraak.

*De geldende factuurvoorwaarden hebben we hier even samengebracht.